CsodaCsiga Főlap
2023. május 30.   kedd   Janka, Zsanett, Nanda   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok végre egzisztenciális és párkapcsolati területen számíthatnak pozitív fordulatra. Eddig barátaikat is elhanyagolták, mert nem bírtak megbirkózni a nehézségekkel, pedig ők bármikor segítettek volna.

A Bikák ma menjenek társaságba, és ha most az egyszer nem ők lesznek a középpontban az sem baj. Igyekezzenek személyiségükkel a házigazda segítségére lenni, de csak annyira, hogy az ne legyen tolakodó.

Az Ikrek ma jól nézzék meg, hogy mire adnak ki pénzt. Ha ajándékot vesznek, feltétlenül tegyék el a blokkot. Bizonytalan eredetű helyről még akkor se vásároljanak, ha az árus sokkal kevesebbért odaígéri, mert csalódni fognak.

A Rákok már lelki szemeik előtt látják a tengert, mert kedvesükkel oda készültek volna a mai napon, de ez sajnos nem jön össze, mert szerelmüknek munkahelyi problémái adódtak, ami lehetetlenné teszi az indulást.

Az Oroszlánok figyeljenek oda a külviláguk jelzéseire, mert ha megértik az üzeneteket, akkor egy nagy változáson mehetnek keresztül. Ez sosem könnyű, de ha eljön az ideje, akkor túl kell esni rajta. Gondolkodjanak most el ezen.

A Szűz szülöttek ma kissé gyengélkedhetnek, egy légúti betegség törhet rájuk. Ma mindenképpen maradjanak a meleg szobában és próbálják meg kikúrálni magukat. Lehet, hogy holnapra teljesen talpra állnak.

A Mérlegek ma a barátokkal kapcsolatban illúziókat kergethetnek. Ha valamilyen félreértés kerekedik egy összejövetel során, azonnal tisztázzák, beszéljék meg, mert kiderülhet, hogy két malomban őrőlnek.

Ha a Skorpiók ma külföldi üzleti tárgyalásra készülnek, alaposan járják körül a lehetőségeket. Ma az ösztönös reakcióik keresztül húzhatják döntéseik ésszerűségét, ráadásul, kommunikációs zavarok is támadhatnak.

A Nyilasok, ha kérik, egy rokonuktól kapnak támogatást, gondjaik megoldására. De ne akarjanak még ebben a helyzetben is kritikusak lenni. Egyébként hivatásukban, munkájukban előre léphetnek, egy ötletük segítségével.

A Bakoknak ma elég sűrű a programjuk. Egyik helyről a másik helyre mennek. Intézik a tennivalókat. Mióta visszajöttek szabadságról, nem tudják utolérni magukat. Szerelmükkel is csak email- ben tartják a kapcsolatot.

A Vízöntők kiváló kalmárszellemüknek köszönhetően, újabb üzleteket köthetnek. Különleges érzékük van a dolgokhoz. Amiben más nem lát fantáziát, ők könnyedén pénzt csinálnak belőle, és fáradhatatlanul dolgoznak ennek megvalósításán.

A Halak ma figyeljenek oda, hogy milyen elektromos eszközt használnak, mert ha nem vigyáznak, kisebb balesetet is okozhatnak Kétszer is ellenőrizzék le, hogy mindent kikapcsoltak-e, mielőtt otthonról elindulnak.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.