CsodaCsiga Főlap
2024. április 23.   kedd   Béla, Héla   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok alig várták, hogy vége legyen a szentestének, mert az elmúlt napok a szokásosnál is több feladatban részesítette őket. Sajnos nincs itt az ideje a pihenésnek, akkor is sokat segítenek, ha vendégségbe mennek.

A Bikák, ha ma külföldre utaznak, számíthatnak arra, hogy minden a legnagyobb rendben fog lezajlani. Szakmai előmenetelükben is változás következhet be, ha lépést tudnak tartani az új technológiákkal, követelményekkel.

Az Ikrek a mai napon, nyugodtan hagyatkozzanak a megérzéseikre. Semmiképpen se engedjék, hogy bárki eltántorítsa őket. Olyan dolgokra jöhetnek rá, ami eddig elkerülte a figyelmüket, vagy csak áltatták magukat

A Rákoknak ma, anyagi természetű, váratlan problémáik miatt lehet konfliktusuk, házastársuk rokonságával Ha az elszámolásban vélnek eltérést, ne rohanják le őket, hanem előbb gondolják át, hátha ők számoltak el valamit.

Az Oroszlánok alapvetően tartós és komoly párkapcsolatra vágynak. De most, mintha valami láthatatlan erő egy rövid, de intenzív kaland felé sodorná őket. Valószínűleg ezt is meg kell élniük ahhoz, hogy értékelni tudják partnerüket.

A Szűzek céljainak megvalósítását a barátaik nagymértékben gátolhatják, sőt ahelyett hogy segítenék a hitvesükkel való békülést, még egy lapáttal rátehetnek, ami végképp kihozhatja őket a sodrukból.

A Mérlegek ma vigyázzanak arra, nehogy olyan dolgot fecsegjenek ki, amit egyelőre titokban kellene tartaniuk. A főnökükkel való kapcsolatukban zavart okozhat, hogy meddig mehetnek el a bratyizásban.

A Skorpiók ma barátaikkal töltenek egy nagyon kellemes napot. A sok műmosoly és bájcsevely után, most végre valóban jól érezik magukat. Ettől nagyon jó kedvük lesz, ám ezt besavanyodott környezetük megirigyelheti

A Nyilasok ma kellemetlen helyzetbe sodorhatják magukat, ha a friss szerelmi kapcsolatukba pénzügyeket kevernek. Ha nagy teher van a vállukon, nem kell a kedvesüket ezzel traktálni. Egyébként sokat tanulhatnak az esetből.

A Bakok ma lehetőleg legyenek mértéktartóak az evészet – ivászat terén, ha nem akarják, hogy egy gyomorrontás a közérzetüket negatív irányba befolyásolja. Inkább foglalkozzanak természettudományos dolgokkal.

A Vízöntő szülöttek elmerülhetnek a természet feletti birodalmában, ami spirituális fejlődésükre is jó hatással lehet. Ha szerelmi életükben problémák vannak, ezekben kereshetnek megnyugvást és megoldást.

A Halaknak ma alkalmuk nyílhat arra, hogy munkájukkal kapcsolatban külföldre utazzanak. Emellett marad idejük arra is, hogy beszerezzék a karácsonyi ajándékokat is. Vigyázzanak arra, nehogy becsapják magukat anyagilag.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.