CsodaCsiga Főlap
2023. február 3.   péntek   Balázs, Arion, Celerina, Csinszka, Oszlár   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok ma készüljenek fel egy nagy utazásra, a munkájukkal összefüggésben. Egy érzelmi kapcsolatra is számíthatnak, ami először csak egy ártatlan kalandnak indul. Hamar rá kell azonban döbbenniük, hogy többről van szó

A Bikák külföldre készülnek az ünnepekre, s úgy tűnik, minden rendben van ezzel kapcsolatban. Az utolsó simításokat teszik ebben az ügyben. Boltról boltra járnak, hogy mindent meg tudjanak venni, ami a cédulájukon áll.

Az Ikrek úgy érzik, nagyon boldogok kedvesük oldalán. De nem elég megszerezni, meg is kell tartani őket. Ha a tulajdonuknak tekintik szerelmüket, előbb – utóbb szabadulni szeretnének majd a szorításból.

A Rákok hiába fojtják el érzéseiket, csak azért, hogy lelkileg ne sérüljenek. Ez nem fog segíteni a bajok ellen, mert ráadásul, pszichoszomatikus betegségeket is okozhat. Ha gondjuk van, forduljanak szakemberhez.

Az Oroszlánok, ha tehetik, ma rendezzék le főnökükkel való régi pénzügyi vitájukat. Mindketten jó hangulatban vannak, és hajlandóak lesznek a kompromisszumokra is, de nincs szükség arra, hogy megalázkodjanak előttük.

A Szűzek egész nap a családi idill varázsát és kényelmét élvezhetik. Minden jól alakul, és végre olyan dolgokra is jut idejük, amiket már régóta halogattak. Használják ki az alkalmat, és menjenek ki a kertbe kertészkedni kicsit

A Mérlegeknek, ma megélénkülhetnek a különféle emberei kapcsolatai Külföldről, várhatnak vendégeket, de a félreértések megnehezíthetik a kommunikációt. Hogy megmentsék a helyzetet, activity-t, játszanak, amin jó mulatnak.

A Skorpióknak alkalmazottaival lehetnek, kisebb problémáik a pénz miatt. Az elégedetlenkedésnek mindkét oldalról lehet alapja, ezért feltétlenül beszéljék meg őszintén a dolgokat. Születhet kompromisszumos megoldás.

A Nyilasoknak ma egy üzleti tárgyaláson kell részt venni. Minden teljesen rendben megy, mindaddig, amíg a pénzügyek nem kerülnek terítékre. Csak a szerencsének köszönhető, hogy némi alkudozás után, az üzlet mégis megvalósul.

A Bakoknak ma olyan pénzük érkezhet meg külföldről, amire már régen keresztet vetettek, így most már saját magukra is költhetnek valamennyit, vagy a barátaikat meghívhatják egy kellemes hangulatú vendéglőbe.

A Vízöntőknek ma oda kell figyelni. Az szemmel látható, hogy a szerelem teljesen a hatalmába kerítette Őket, de a józan eszüket ettől nem veszítik el, és jól látják, mit kell tenniük ahhoz, hogy a céljaikat elérjék minél előbb.

A Halak ma nagyon népszerűek lehetnek. Egy társaságban, régen érezték már magukat ennyire jól, mert nem csak értelmetlen dolgokról csacsognak, hanem komoly, érdekfeszítő társalgásban lehet részük.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.