CsodaCsiga Főlap
2023. december 2.   szombat   Melinda, Vivien, Aura, Bibiána, Gyenes, Szilviánusz, Zoárd   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok újdonsült szerelmüket szeretnék meglepni valami igazán praktikus ajándékkal. Úgy gondolják, hogy ami nekik tetszik, kedvesüknek is fog, de ebből akkora sértődés is származhat, hogy nem győznek majd bocsánatot kérni.

A Bikák ma egy nehéz üzleti tárgyalásra készülnek, aminek nagy tétje van. Ha jól sikerül, pénzügyi gondjaik egy csapásra megoldódhatnak, ha nem valószínűleg még egyszer át kell gondolni a lehetőségeket.

Az Ikrek szeretnék magukat nagyon jól érezni, ezért ma nem számít nekik a pénz. Mindenből a legjobbat, legdrágábbat vásárolják. A jövő héten ráérnek azon gondolkodni, miből fogják előteremteni az élethez szükséges javakat.

A Rákok, hosszú távú terveket szövögetnek, a karrierjükkel kapcsolatban. Talán mostanra született meg a döntés, hogy szakmailag szeretnék magukat tovább képezni, amihez a család segítsége is szükségeltetik.

Az Oroszlánok a mai napot még arra, használják, hogy mielőtt szabadságra mennek, mindent elrendezzenek maguk körül. Rengeteg a tennivalójuk, szaladgálnak, egyik boltból a másikba, mert be kell szerezni még pár dolgot, az indulás előtt.

A Szűzeknek ma a lakásukban előfordulhatnak rejtett hibák, mint például, csőrepedés. Ez elviheti az összes félretett pénzüket, ha nincs biztosításuk. Jobban járnak, ha saját maguk megcsinálják, mielőtt valaki belekontárkodik!

A Mérlegek nem tudják megemészteni, hogy egyik barátjuk olyan dolgot fecsegett ki, ami titok volt, amit egyelőre nem szerettek volna még nyilvánosságra hozni. Lehet, hogy ezzel a lépésükkel, más arat majd babérokat.

A Skorpiók a közlekedésben legyenek óvatosak, mert könnyen összetörhetik az autójukat. Ha érzelmeiken nem tudnak uralkodni, az könnyen balesetek forrása lehet. Feleslegesen nem érdemes idegeskedni, türtőztessék magukat!

A Nyilas szeszélyes hangulatban vannak, racionális gondolkodás sem az erősségük. Hajlamosak lehetnek pillanatnyi benyomások alapján határozni. Legjobb lenne, ha józan észt és ítélőképességet igénylő döntéseket, később hoznának!

A Bakok minden figyelmét a szerelmi életük alakulása köti le. Bár nem veszik észre, hogy munkájukra ez rossz hatással lehet, csak arra figyelnek fel, hogy nehezebben érnek célba, mint máskor, ez persze rosszul érinti őket.

A Vízöntők ma hajlamosabbak a kitörő indulatokra, különösen azokkal szemben, akik megpróbálják őket valamilyen módon korlátozni. Lássák be, azért mert szilveszter van, még nem engedhetnek meg maguknak többet.

A Halak nehezen tudnak megbirkózni a gondokkal, amik mostanra igencsak elszaporodtak. Ha nem halogatták volna a problémák megoldását, már régen elfeledhették volna. A párjukkal sem felhőtlen a viszonyuk.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.