CsodaCsiga Főlap
2022. július 6.   szerda   Csaba, Ézsaiás, Izaiás, Járfás, Romola   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok sokat tanulhatnak abból, hogyha utazásuk során olyan emberekkel hozza össze őket a véletlen, akik az elkövetkező időszakban nagy hatással lehetnek rájuk, ez nagymértékben befolyásolhatja a jövőben sorsuk alakulását.

A Bikák ma nagyobb összeget költhetnek a párjukra, ami nem tesz túl jót a pénztárcájuknak, de aggodalomra nincsen ok, hiszen jól állnak anyagilag mostanában, és az a legfontosabb, hogy mozgásban legyen a pénz.

Az Ikrek ma kissé hajthatatlanok, ha szerelmi ügyről van szó. Ha minden áron a maguk igazát fújják, makacsnak, keményfejűnek fogják tartani. Eredményt akkor fognak elérni, ha meghallgatják a másik fél véleményét is.

A Rákok nem szeretnék, ha családjuk, rokonságuk beleszólna a dolgaikba. Ha túlságosan nyakasok az nem szolgálja a javukat, mert mindenkiről csak rosszat feltételeznek. Pedig szeretteik csak jót akarnak nekik.

Az Oroszlánoknak egész nap azon jár a fejük milyen változtatásra lenne szükség az otthonukba. Most bármilyen ingatlan ügybe kezdenek, legyen az eladás, vétel, vagy egy felújítás, szerencsésen alakulnak a dolgaik.

A Szűzek a boltokat járják, meglepetést szeretnének vásárolni kedvesüknek, de valahogy nem jön össze a dolog, pedig tele vannak jobbnál jobb ötletekkel. Legyenek kitartóak, mert rátalálnak a tökéletes ajándékra

A Mérlegek újdonsült szerelmüket szeretnék meglepni valami igazán praktikus ajándékkal. Úgy gondolják, hogy ami nekik tetszik, kedvesüknek is fog, de ebből akkora sértődés is származhat, hogy nem győznek majd bocsánatot kérni.

A Skorpiók, ma kiruccanhatnak egy rövid külföldi bevásárló körútra. Nagyon kellemes hangulatban telik el a nap nagy része, de azért a közlekedésben nem árt az óvatosság, mert hajlamosabbak lehetnek a hirtelen reakciókra.

A Nyilasok szeretnék már életüket összekötni kedvesükkel, ezért nagyon sokat dolgoznak, hogy egzisztenciát tudjanak teremteni. Ma könnyen félreértésbe keveredhetnek, annyira, hogy a jövőképük is zavarossá válhat.

A Bakoknak ma, kereskedelemmel, kommunikációval kapcsolatos vállalkozásukat siker koronázhatja. Ha eddig hiába valónak bizonyultak az erőfeszítések, ma olyan könnyen megvalósulhatnak, hogy el sem hiszik.

A Vízöntők, ma legyenek óvatosak a közlekedésben. Ha álmosak, inkább adják át a volánt másnak, vagy pihenjenek néhány órát egy motelben, parkolóban.. Ne sodorják magukat, vagy másokat életveszélyes helyzetbe.

Most érkezett el az idő, hogy a múltban eltervezett céljaikat, a Halak, megvalósítsák. Ne érjék be olcsó megoldásokkal. Szükségük van arra, hogy senkitől se függjenek anyagilag, és ne engedjenek beleszólást az ügyeikbe.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.