Miért baj az, ha valakit érdekel a körülötte lévõ világ?
MiĂ©rt baj az ha valaki megprĂłbálja megĂ©rteni az esemĂ©nyeket, amelyek Ăgy vagy Ăşgy, de mindenfĂ©lekĂ©ppen kihatnak a hĂ©tköznapjainkra, a jövõjĂ©re?
Miért baj, ha valaki megpróbál belelátni mi miért történik, mi a mozgatórugója a dolgoknak, és véleméynt is alkot?
Nem értem.
Van itt vagy kilencven topic, abból ha jól tudom egy vagy max kettõ politizál. Ez miért jelenti hogy a csapból is politika folyik?
Egyébként a képlet roppanr egyszerû.
Engem például nem emel éteri magasságokba az, hogy ugyanazzal a betûvel kezdjünk egy másik szavat, hát nem kattintok oda.
"A nõi mellmĂ©retek definicioja, nem szavakkal hanem kĂ©pekkel" cĂmĂ» topicba sem Ărom oda hogy "bakker nem unjátok?" (Bocs didimániások, csak pĂ©ldának hoztalak fel benneteket)
Egyszerûen nem kattintok oda...
Tudomásul kell azt is venni hogy a világ sokszĂnĂ». Mindenkinek más jelenti az Ă©rtĂ©ket, bárkinek a világnĂ©zete kĂĽlömbözhet az enyĂ©mtõl Ă©s talán az is lehet jĂł. (Ezt nevezik toleranciának)
EgyĂ©bkĂ©nt a valĂł Ă©letben minden politika. Ha emelkednek a törlesztõrĂ©szleteid, az is politika. Ha elĂ©rtĂ©ktelenedik a megtakarĂtásod, az is politika. Ha nem találsz munkát, az is politika. Habeteg lennĂ©l, Ă©s csak csillagászati összegekĂ©rt számĂthatsz gyĂłgyulásra az is politika. Ha eldöntöd, hogy a benzinárak miatt leteszed az autĂłt, az is politika.
Én szeretnĂ©k naprakĂ©sz lenni amiatt hogy hogyan tervezzek, viselkedjek, mire számĂthatok, mert fontosnak tartom..
Pufff..
:-)
|