HĂĄt az idĂĄig ennyit Ărt:
Milady:
1;
"Jelentem nem politikai fĂłrumot akarok nyitni, ĂŠs nem egymĂĄs bemocskolĂĄsa a fĂľ cĂŠl.
MinĂŠl tĂśbb vĂĄllalkozĂłnak sikerĂźl ĂŠletbe maradnia, annĂĄl tĂśbb munkahely mentĂľdik meg.
AzĂŠrt nyitom ezt a topicok, mert elĂŠg sok vĂĄllalkozĂł van fenn a csigĂĄn. Egy hĂŠten ĂĄt bĂśngĂŠsztem a netet, de sehol nem talĂĄltam olyan fĂłrumot, ahol bĂĄrmilyen tanĂĄcsadĂĄst lehetne kĂŠrni, mielĂľtt nem perkĂĄlod a zsozsĂłt.
Ha tudtok segĂtsetek a mĂĄsikon, hĂĄtha tĂśbb magyar cĂŠg marad az orszĂĄgban."
2;
"HĂĄt akkor elkezdem.
LĂĄtom, hogy dĂľlĂśk bele a sajĂĄt kĂŠsembe. Lenne munkĂĄm, el is vĂŠgezzĂźk, de nem fizetnek. Nemhogy 1 nem fizet, hanem az Ăśsszes. Nem lehet mindenkit felszĂĄmoltatni, beperelni. PrĂłbĂĄlkoztam az elĂľszĂĄmlĂĄval, de nem ĂŠr semmit. Csak gyĂťlik a kĂśltsĂŠg ĂŠs nemhogy csĂśkkenne, nĂśvekszik. A lyukakat tĂśmkĂśdĂśm, de ez kanosszajĂĄrĂĄs. CsĂľdĂśljek be? Igen ĂĄm, de betĂŠti tĂĄrsasĂĄgom van. Ergo teljes vagyonnal. Mondjuk nem sok van, de akkor is. AzĂŠrt igenis megdolgoztam. Ăs azutĂĄn? Mert munkahely az nincs. Nem beszĂŠlve arrĂłl, hogy Ăşgy beszĂŠlnek az emberrel, mint egy utolsĂł szemĂŠtlĂĄdĂĄval."
|