Nos azt hiszem picit bĂ”vebben kifejtem az alĂĄbb leirott szerĂ©ny vĂ©lemĂ©nyem, megjegyzĂ©sem. Nem kĂ©tsĂ©ges, a szlovĂĄk-magyar viszony perpill. iszony, de a mĂ©rkĂ”zĂ©sen az alapvetĂ” emberi jogokat tiportĂĄk sĂĄrba, Ă©s szĂĄmomra ez a tĂ©ny az aggasztĂł. Nem szeretem a sportot, nem szeretem a hĂ”zöngĂ”, kötekedĂ” embereket, de azĂ©rt egy demokratikus jogĂĄllamban mĂ©gsem jĂĄrja, hogy azĂ©rt verjenek agyba-fĂ”be embereket, hogy az Ă©pp aktuĂĄlis hatalom Ăgy fitogtassa erejĂ©t. Ha tettek valamit, nyerjĂ©k el mĂ©ltĂł bĂŒntetĂ©sĂŒket, de ha nem, akkor ne verjĂ©k meg Ă”ket azĂ©rt, mert mi - Ă©rtsd. a hatalom - tudjuk, hogy Ă”k rossz emberek.
EgyelĂ”re senki nem mutatott be olyan felvĂ©telt, amely egyĂ©rtelmĂ»en bizonyĂtotta volna, hogy a drukkerek bĂĄntalmaztĂĄk a rendĂ”röket. Abban biztos vagyok, hogy szidtĂĄk Ă”ket trĂĄgĂĄr mĂłdĂłn - mert hĂ”zöngÔéknĂ©l ez Ăgy szokĂĄs -, de ez sem jogosĂtotta volna fel a rendĂ”röket ilyen durva beavatkozĂĄsra. KĂŒlönben is, hogyan is van ez? A fradis kemĂ©ny mag hirtelen elsajĂĄtĂtotta a szlovĂĄk nyelvet, hogy a rendĂ”rök szĂĄmĂĄra is Ă©rthetĂ” legyen a mondandĂłjuk, avagy a szlovĂĄk rendĂ”rök estek ĂĄt a meccs elĂ”tt egy gyorstalpalĂł magyar nyelv kurzuson?
|