Nem véletlen szólok ám hozzá évek múlva a topichoz. Évek múlva leülepednek a dolgok. De! Had mondjam el a véleményemet. Itt és most mindenki fogja meg az ujját és számolja össze hány szexuális partnere volt, ne hagyjon ki egyet sem! Na ugye, hány sorszámosztó automata és hány sorszám kellene? Rengeteg. Össze-vissza, keresztbe-kasul. Az már csak hab a tortán, hogy tudnak-e a szereplõk errõl vagy nem.
A magam részérõl egy társkeresõn lekaptam magamnak egy "társat" (természetesen nem nõs, de egy fedél alatt élt a feleséggel, mert a pénzt nem kell szétszedni , amúgy is mindkét fél azt csinál, amit akar... no comment). Az úriember valóban úriember volt, nem ácsorogtam vele az utcasarkon, hanem igenis meghivott 3 db étterembe, 1 db cukrászdába, másnap berohant a melóhelyemre, kértem tõle valamit hozta. De volt egy furcsa szokása (mert hogy egy idõ után beszélgetni is akart) ez pedig az volt, hogy azt állította, hogy neki több barátnõje van, és tudnak egymásról, mert a másik nõnek is több van, és igy fogadják el egymást. Ez volt az a pont, amikor azt mondtam, hogy "azért ezt te sem hiheted el amiket mondassz" és azt mondtam, hogy na nem, ez nem az én világom. Volt még egy másik fixa ideája is, miszerint a felesége az a felesége, és õ azt nem háztartási munkára tartja, mint nagyon sok más férfi, akik ledegradálják evvel a feleségüket, mert csak arra kell nekik feleség, hogy kiszolgálják a férfit. Õ errõl úgy gondolja, ha neki háztartási alkalmazott kell, akkor õ azt megfizeti, a felesége meg maradjon feleség. Ezen kicsit elgondolkodtam... azóta is. Ti mit gondoltok errõl? (És itt már régen nem catorol beszélek)
|