Kedves Hetedik: Lécci irj valamit, mit jelenthet ez az álom! Köszi.
Egy kórházban együtt szültem egy nõvel. Én már otthon voltam a babával a családtagjaim körében és kérdeztem, hogy mi van avval a nõvel, õ nem jött haza? Avval nyugtattak, hogy neki kicsit késõbb lett meg a gyereke és valami miatt még maradniuk kell egy darabig a kórházban, had fejlõdjön még a pici.
Ezután a családtagjaimmal, ismerõseimmel elutaztam üdülni. Valamiért az üdülõbe vittem a bútor darabjaimat is. Amikor szedelõzködni kellett, akkor láttam, hogy nincs mindenem meg, ennek ellenére hazajöttünk. Itthon kérdeztem, hogy az asztalom miért nincs itthon, az ott maradt? Megnyugtattak, hogy majd valószinûleg visszakapjuk, csak a tulaj amig nem fizetünk ki még lóvét a szállásért, addig nem engedte hazahozni. Én néztem egy darabig ki a fejembõl és megszólaltam, hogy egyesek olyan zsiványok ma, hogy igy zsarolják a másikat, ha én ott lettem volna akkor biztos, hogy fogom a bútorokat és elhozom, és még lehet, hogy nem is fizetek, mert ez pofátlanság. A zsarolás pofátlanság. Csak hát én el voltam foglalva a megszületett gyerekemmel, ezért semmit nem én intéztem, mindent a hátam mögött intéztek, és utána nyugtatgattak, hogy minden rendben lesz.
Az asztal egy szobai kör alakú dohányzó asztal volt....
Köszi.
|