Mit nem érteni ezen Swall? Én nekem csak a mesztic a nickem,a citromot lenyulták.De már leszarom,mert ha nem akarja ugysem adja vissza.Én jeleztem IC felé ezt,és azt is ha irnak a citromról valamit az nem én vagyok.De õ ezt látja az Ip cim alapján.Ha ,én jóindulattal tárolok egy lenyult nicket,akkor megirom,hogy itt van,vigyáztam rá,és még a nevem is felvállalnám,mert én ilyen vagyok.De még ez nem történt meg,én meg nem játszom az add vissza a babaruhámat:-))) Az a ruha amugy is szakadt,piszkos,aki szeret igy öltözni felveheti.Amugy én még a szekrényembõl is rendszeressen kidobom az elnyütt,utált ruhadarabot.Tehát az a magyarázat,hogy vigyáztam rá.... Sajnos tanultam pszichologiát....Igaz nem eleget,de pont annyit amennyi nekem elég.Ha nincs szemkontaktus,akkor nézd az irást,és a szövegkörnyezetet amibe a mondandó benne van.Ebbe is azt figyeld:-)))Röviden,nem érdekel ,én ezt itt ezzel lezártam,ha mondandom lesz azt Ic-nek továbbitom,mert az én hatásköröm itt kimerült.Na,engem vár a piac.Veszek citromot is,és fincsi limcsi lesz belõle:-))))
|