Én is Zizike üzenete alapján találtam a blogra....elõször nem akartam megnyitni sem......majd megnyitottam..és nem tudtam becsukni...
Visszanéztem a kislány fotóit......lepergett elõttem ha velem vagy valamelyik családtagommal történik hasonló én hogy viselem..magam vagy a történéseket....
Belegondoltam nekem lenne-e erõm s kedvem naplĂłt Ărni...Ă©s lenne-e erõm ÉLNI egyáltalán.....ismerve magam nem tudom..kĂĽzdenĂ©k-e mint ahogy kĂĽzdött ez a kis mosolygĂłs törĂ©keny kislány.......
Beleolvastam a naplóhoz füzött kommentekbe is.........döbbenet némelyik okoskodó kommentáló........inkább ne szólalt volna meg némelyik...............
Egy biztos........csak az tudja mit élt át az a kislány .....és a családja...aki hasonló tragédiával találkozik a saját sorsa révén...
Elolvastam......és azthiszem ilyenkor szoktam belegondolni mélyebben...hogy az ami most természetes.....eszünk, alszunk, van hajunk, létezünk, dolgozgatunk és egyáltalán ÉLÜNK.....ez NEM IS OLYAN TERMÉSZETES......inkább kiváltság.....és nem igazán becsüljük meg............a saját kis nyavajás ÉLETÜNKET ....eléggé....
Szandra már jó helyen van egy másik dimenzióban , másik Világban...............ez az egy biztos.......
|