Tapasztalat,amit leĂrok.Az Ă©n kislányom most lesz 8 Ă©ves.Tavaly nyárig mondhatjuk rendszeresen bepisilt Ă©jszakánkĂ©nt,ami azt jelentette,hogy hetente 3x biztos.Volt mikor 1 hĂ©tig nem ,de utána naponta igen.Soha nem szidtuk le,soha nem keltettem fel,hogy kivigyem Ă©jszaka.Max. annyi volt,hogy este 6 után már nem ivott sok folyadĂ©kot.A lelki Ă©lete rendezett,szeretjĂĽk,imádjuk Ă©s elfogadtuk.Tettem alá gumilepedõt Ă©s ágyhĂşzás.
És csodák csodája egyszercsak nem pisilt be és örömmel fogadtuk és megdicsértük és azóta már nem téma nálunk:-)))
SzĂłval lĂ©gy tĂĽrelmes,ez mĂ©g belefĂ©r,tudom,hogy kellemetlen,de minden gyerek más Ă©s más.Nem kell erõltetni.Gyakoroljatok,mikor pisil,hogy hagyja abba Ă©s utána folytassa,ezzel erõsĂtheti,edzheti a zárĂłizmot,egĂ©szsĂ©gĂĽgyben dolgozom,mi is voltunk mindenfĂ©le vizsgálaton,fajsĂşlymĂ©rĂ©s ,UH ,de nem találtak semmit.Csak a legfontosabb,hogy ne szidd le,mert ezzel csak ártasz neki.Azt is mondták,hogy mĂ©lyen alszik Ă©s nem Ă©bred fel,tehát hiába viszed ki pisilni,nem fog emlĂ©kezni rá.
Ez az én tapasztalatom,van aki másra esküszik,de hidd el elmúlik és ne nagyon aggódj,hisz még csak 4 éves,van ideje:-)))
Kitartás:-))
|