Most olvastam a történetet, és engedd meg Zizike, hogy én is hozzászóljak!
Azt gondolom, hogy egy 70 Ă©ves nagyit nem az önzõsĂ©g vezĂ©rel ebben az esetben, hanem a tapasztalat, a törõdĂ©s, Ă©s a fĂ©lĂ©s, hogy hogy az unokáját is elveszĂtheti. Az idõs emberekkel ugyanannyi tĂĽrelem kell, mint a gyerekekkel.
Azt gondolom, ha teadĂ©lutánra viszi az idõsek otthonába, ott tosszat nem tanul a gyerek, hiszen tapasztalatbĂłl tudom, mert ott dolgozom, hogy ott sem hĂĽlyĂ©k vannak, akik sokan hiszik, hanem idõsek, akiket a családjuk idõ hĂján nem tud ellátni, Ă©s nagyon tudnak örĂĽlni egy gyereknek, ha az meglátogatja õket!
Tudom, és érzem a soraidból, hogy most szereted a kislányt, de gondolj bele, mi lesz, ha igazi lázadó tinivé nõ, és odavágja neked, neki nem parancsolsz, mert nem vagy az anyja!
Mi lesz akkor, ha neked is lesz sajátod, és jobban fogod szeretni õt, márpedig jobban fogod, érthetõ okokból!
Tudom, hogy téged is az vezérel, hogy szereted a kislányt, és a legjobbat akarod neki,ugyanúgy, mint a nagyija!
Akkor te is önzõ vagy?? Nem hinnĂ©m, hogy itt bárki az lenne, de valami közĂ©putat kell keresned, ha nem akarod vĂ©gleg elveszĂteni!!
Minden esetre nagyon sok sikert kĂvánok neked!! )
|